English

Novosti


Naša uzgajivačnicaMužjaci
Ženke

Legla


Prethodna
Očekivana

Štenci


Na prodaju

Hrvatski ovčar


Standard
Galerija

Graničarski koli


Standard
Galerija

Rad i sport


Agility
Rad s ovcama
Spasioci

Pastirski
štapoviLinkovi


O nama


Sara
Alen

KontaktSPASILAČKA AKCIJA U ŠILJAKOVINI
10/07/2010

U subotu, 10. Srpnja 2010. godine, Sara je s Capom i Myf sudjelovala u akciji traženja starije muške osobe nestale dan ranije na području Šiljakovine. U akciji su, osim sedmoro članova spasilačke ekipe KOSSP-a Zagreb, sudjelovali i članovi GSS-a te HUOPP-a. Akcija je počela pretraživanjem područja oko kuća u ulici u kojoj je živio nestali gospodin. Već nakon 5 minuta traženja, u obližnjem zapuštenom voćnjaku, Sara je ugledala, na žalost beživotno, tijelo tražene osobe pa je daljnja akcija obustavljena.

Sara s Capom i Myf

Spasilačka ekipa KOSSP-a Zagreb (fali Marijo)


SLOVENSKO PRVENSTVO U RADU SPASILAČKIH PASA
15-17/05/2010

Od 14.-16. svibnja 2010.godine Sara i Myf su sudjelovale na Državnom prvenstvu Slovenije u radu spasilačkih pasa. I ovaj put su se natjecale po programu RH-FL B. Na žalost ispit nisu prošle, jer im je promakao jedan od dva markiranta koja su bila skrivena na nultom metru. Sara je bez obzira na neuspjeh zadovoljna, jer je Myfica sve tri discipline motivirano odradila te se nada da će idući put imati više sportske sreće, a i malo više treninga prije slijedećeg ispita.


SPASILAČKA AKCIJA U NOVOSELCU
20/03/2010

Baš na Capov 10. rođendan, Sara je na pozvana da sudjeluje u akciji traženja 40 godina starog muškarca na području Novoselca. U akciji je sudjelovala s Capom i Myf te još 8 kolega iz KOSSP-a „Zagreb“. Muškarac na žalost nije pronađen, premda su pretraživani tereni dobro pretraženi u čemu nam je zasigurno pomoglo i relativno hladno vrijeme i jak vjetar, što psima olakšava rad.

Sara s Capom i Myf

Cap i Myf


2009[ Nazad na 'Rad i sport' ]